BRUNO MILELLA & C. S.R.L - İthalat ihracat için konteyner lojistiği ve depolama hizmeti veren İtalyan şirketi Turchia

BRUNO MILELLA & C. S.R.L - İthalat ihracat için konteyner lojistiği ve depolama hizmeti veren İtalyan şirketi

Bruno Milella & C. s.r.l. Bari'de, ulusal ve uluslararası gönderimlerde uzmanlaşmış, ayrıca malların gönderimden önce depolanması ve nihai teslimi için özel olarak oluşturlmuş etkin bir konteyner lojistiği departmanına sahiptir.

Bruno Milella & C.'nin konteyner lojistiği bölümü, Bari Limanı'nda yer alan Gümrük ve KDV Antrepolarını kullanır ve bu antrepolar harçlar, vergiler ve KDV ile ilgili önemli vergi avantajlarıyla müşteri şirketlerin kullanımına sunulur.

Tahliye, bindirme, depolama ve transfer aşamalarında da yük sürecini üstleniyor, tüm müşterilerimize çeşitli ithalat-ihracat faaliyetlerini daha iyi planlayabilmeleri için değerli bir danışmanlık hizmeti sunuyoruz.

Nitelikli ve yetkin personelimiz yeni trafiğin düzenlenmesinde, mevcut trafiğin rasyonelleştirilmesinde ve maliyetleri ve teslimat sürelerini her müşterinin ihtiyaçlarına daha zamanında ve verimli bir şekilde cevap verecek şekilde optimize etmek için yeni ulaşım biçimlerinin araştırılmasında çok uluslu şirketlere ve küçük ve orta ölçekli işletmelere yardımcı olmak ve onları desteklemek için hazırdır.
  • News
  • ends on... 13-05-2024

BRUNO MILELLA & C. S.R.L.


Request information
(registration required)



Go to user page
Torna su